Connecta bärsele Preschool Pure Navy

1299 kr

Slut i lager

Connecta Carrier Preschool Pure Navy  – 100% ekologisk bomull

Vi älskar Connecta för dess enkelhet och användarvänlighet. Plus att den är tillverkad i EU! Connecta vann nyligen ett pris för ”bästa bärsele för flera användningsområden” som ett vittnesbörd om dess kvalitet och popularitet.

Saker vi gillar med Connecta:

  • Otroligt lätt och tar mycket liten plats ihopvikt
  • Vadderade men smidiga axelband som går att korsa, som avlastar skönt samtidigt som de inte känns bylsiga under kläder eller en ryggsäck
  • Bred bas så att barnet har ordentligt med stöd för rumpan och hela vägen ut i knävecken
  • Ovadderad midjerem som gör det smidigt att bära selen både högt och lågt och gör att barnet kommer nära

Connecta Baby Carrier är en ergonomisk bärsele med bekväma snäppspännen, välpolstrade band och ett flexibelt midjebälte som passar bärarens kropp. En av de stora fördelarna med Connecta bärsele är avsaknaden av ett styvt midjeband. Detta betyder inte brist på ländstöd. Faktum är att den lätta passformen i Connecta bärsele för många bärare kan förbättra stödet, både vid bärande av små bäbisar och stora småbarn.

Preschool-storleken  passar de flesta barn över 3 år och är säkerhetstestad upp till 24kg. Det ger föräldrarna ett enkelt alternativ för längre promenader där små ben blir trötta, eller för när du behöver röra dig lite snabbare (möten, skolstarter eller var som helst du behöver komma till!). Connecta Preschool Carrier viks ihop för att enkelt passa i en axelremsväska. Den är också perfekt för att ta sig igenom en flygplats i stället för med barnvagn! Läs mer om storlekar på bloggen.

Din nya Connecta bärsele har ett integrerat huvudstöd. När det inte används, stoppas det ned inuti bärselens topp, vilket skapar en praktisk ficka för mjuka små föremål när huvan inte används. För att få fram huvan skiljer du helt enkelt bärselens främre och bakre lager och tar upp huvan.

Om du har en smal kroppsform, så kan axelremmarna i petite storlek göra det möjligt för dig att få en bekvämare passform när du bär ditt barn på ryggen.

Här kan du ladda ner Connectas användarmanual för en fullständig beskrivning hur du använder Connecta bärselar.