Rea!

Connecta bärsele standard Pure Rose – petite straps

1049 kr 524,50 kr

Slut i lager

Connecta Baby Carrier Pure Rose – 100% ekologisk bomull

Vi älskar Connecta för dess enkelhet och användarvänlighet. Plus att den är tillverkad i EU! Connecta vann nyligen ett pris för ”bästa bärsele för flera användningsområden” som ett vittnesbörd om dess kvalitet och popularitet.

Saker vi gillar med Connecta:

  • Otroligt lätt och tar mycket liten plats ihopvikt
  • Vadderade men smidiga axelband som går att korsa, som avlastar skönt samtidigt som de inte känns bylsiga under kläder eller en ryggsäck
  • Bred bas så att barnet har ordentligt med stöd för rumpan och hela vägen ut i knävecken
  • Inget extra spädbarnsinlägg – bredden på selen justeras enkelt med den medföljande remmen
  • Ovadderad midjerem som gör det smidigt att bära selen både högt och lågt och gör att barnet kommer nära

Connecta Baby Carrier är en ergonomisk bärsele med bekväma snäppspännen, välpolstrade band och ett flexibelt midjebälte som passar bärarens kropp. En av de stora fördelarna med Connecta bärsele är avsaknaden av ett styvt midjeband. Detta betyder inte brist på ländstöd. Faktum är att den lätta passformen i Connecta bärsele för många bärare kan förbättra stödet, både vid bärande av små bäbisar och stora småbarn.

Connecta Baby Carriers är lämpliga från 3,5 kg, utan behov av ytterligare insatser eller komplicerade justeringar. De ska bära dina småbarn säkert och bekvämt upp till 24 kg. Den breda basen stöder en anatomiskt korrekt position för barnet, tillsammans med optimal komfort för bäraren. Spännen gör dem snabba och lätta att använda på antingen mage , höft eller rygg och axelbanden går att korsa.

Din nya Connecta bärsele har ett integrerat huvudstöd. När det inte används, stoppas det ned inuti bärselens topp, vilket skapar en praktisk ficka för mjuka små föremål när huvan inte används. För att få fram huvan skiljer du helt enkelt bärselens främre och bakre lager och tar upp huvan!

Om du har en smal kroppsform, så kan axelremmarna i petite storlek göra det möjligt för dig att få en bekvämare passform när du bär ditt barn på ryggen.

Här kan du ladda ner Connectas användarmanual för en fullständig beskrivning hur du använder Connecta bärselar.