Connecta bärsele toddler Didymos wrap conversion

1349 kr

Slut i lager

Connecta Carrier Toddler Didymos Prima Natural (wrap conversion)

Connecta med sjaltyg från Didymos  Prima Natural, med axelremmar och insida i Vanilla ekologisk bomull. Dessa Connecta är limited edition och mycket speciella med sitt mjuka sjaltyg. Sjaltyg har ofta små imperfektioner, naturliga variationer som är en del av detta fantastiska tyg och förhöjer dess skönhet.

Vi älskar Connecta för dess enkelhet och användarvänlighet. Plus att den är tillverkad i EU! Connecta vann nyligen ett pris för ”bästa bärsele för flera användningsområden” som ett vittnesbörd om dess kvalitet och popularitet.

Saker vi gillar med Connecta:

  • Otroligt lätt och tar mycket liten plats ihopvikt
  • Vadderade men smidiga axelband som går att korsa, som avlastar skönt samtidigt som de inte känns bylsiga under kläder eller en ryggsäck
  • Bred bas så att barnet har ordentligt med stöd för rumpan och hela vägen ut i knävecken
  • Inget extra spädbarnsinlägg – bredden på selen justeras enkelt med den medföljande remmen
  • Ovadderad midjerem som gör det smidigt att bära selen både högt och lågt och gör att barnet kommer nära

Connecta Baby Carrier är en ergonomisk bärsele med bekväma snäppspännen, välpolstrade band och ett flexibelt midjebälte som passar bärarens kropp. En av de stora fördelarna med Connecta bärsele är avsaknaden av ett styvt midjeband. Detta betyder inte brist på ländstöd. Faktum är att den lätta passformen i Connecta bärsele för många bärare kan förbättra stödet, både vid bärande av små bäbisar och stora småbarn.

Småbarnsstorleken (toddler) är idealisk från 18 månader – 3 år, med en rekommenderad vikt på 11 kg. Den är konstruerad för att bära en maximal vikt på 24kg. Det ger föräldrarna ett enkelt alternativ för längre promenader där små ben blir trötta, eller för när du behöver röra dig lite snabbare (möten, skolstarter eller var som helst du behöver komma till!). Connecta Toddler Carrier viks ihop för att enkelt passa i en axelremsväska. Den är också perfekt för att ta sig igenom en flygplats i stället för med barnvagn!

Din nya Connecta bärsele har ett integrerat huvudstöd. När det inte används, stoppas det ned inuti bärselens topp, vilket skapar en praktisk ficka för mjuka små föremål när huvan inte används. För att få fram huvan skiljer du helt enkelt bärselens främre och bakre lager och tar upp huvan!

Om du har en smal kroppsform, så kan axelremmarna i petite storlek göra det möjligt för dig att få en bekvämare passform när du bär ditt barn på ryggen.

Här kan du ladda ner Connectas användarmanual för en fullständig beskrivning hur du använder Connecta bärselar.