Connecta bärsele – VÄLJ MÖNSTER

Från 995 kr

standard
toddler
 
standard
petite
 
Anchor in Life's Anchor
Connecta Birds of Norway
Connecta Camouflage
Chambray Dot
Connecta Happy Hooters
Connecta instructions
Liberty Strawberry Thief
Red calavera gold
Retro
Connecta School's Out
Shackleford Bloom
Connecta Space Fun
Connecta Succulence
Connecta Vivid Meadow
Wide Eyed
 
Nollställ

Connecta Baby Carrier
Vi älskar Connecta för dess enkelhet och användarvänlighet. Plus att den är tillverkad i EU! Connecta vann nyligen ett pris för ”bästa bärsele för flera användningsområden” som ett vittnesbörd om dess kvalitet och popularitet. Fodrad med 100% ekologisk bomull. ”Pure” är helt igenom 100 % ekologisk bomull.

Saker vi gillar med Connecta:

  • Otroligt lätt och tar mycket liten plats ihopvikt
  • Vadderade men smidiga axelband som går att korsa, som avlastar skönt samtidigt som de inte känns bylsiga under kläder eller en ryggsäck
  • Bred bas så att barnet har ordentligt med stöd för rumpan och hela vägen ut i knävecken
  • Inget extra spädbarnsinlägg – bredden på selen justeras enkelt med den medföljande remmen
  • Ovadderad midjerem som gör det smidigt att bära selen både högt och lågt och gör att barnet kommer nära

Connecta Baby Carrier är en ergonomisk bärsele med bekväma snäppspännen, välpolstrade band och ett flexibelt midjebälte som passar bärarens kropp. En av de stora fördelarna med Connecta bärsele är avsaknaden av ett styvt midjeband. Detta betyder inte brist på ländstöd. Faktum är att den lätta passformen i Connecta bärsele för många bärare kan förbättra stödet, både vid bärande av små bäbisar och stora småbarn.

Din nya Connecta bärsele har ett integrerat huvudstöd. När det inte används, stoppas det ned inuti bärselens topp, vilket skapar en praktisk ficka för mjuka små föremål när huvan inte används. För att få fram huvan skiljer du helt enkelt bärselens främre och bakre lager och tar upp huvan!

Connecta Baby Carriers är lämpliga från 3,5 kg, utan behov av ytterligare insatser eller komplicerade justeringar. De ska bära dina småbarn säkert och bekvämt upp till 24 kg. Den breda basen stöder en anatomiskt korrekt position för barnet, tillsammans med optimal komfort för bäraren. Spännen gör dem snabba och lätta att använda på antingen mage , höft eller rygg och axelbanden går att korsa.

Småbarnsstorleken (toddler) är idealisk från 18 månader – 3 år, med en rekommenderad vikt på 11 kg. Den är konstruerad för att bära en maximal vikt på 24kg. Det ger föräldrarna ett enkelt alternativ för längre promenader där små ben blir trötta, eller för när du behöver röra dig lite snabbare (möten, skolstarter eller var som helst du behöver komma till!). Connecta Toddler Carrier viks ihop för att enkelt passa i en axelremsväska. Den är också perfekt för att ta sig igenom en flygplats i stället för med barnvagn!

Om du har en smal kroppsform, så kan axelremmarna i petite storlek göra det möjligt för dig att få en bekvämare passform när du bär ditt barn på ryggen.

Solar Connecta är tillverkad av SOLARWEAVE®. Solarweave är ett solskyddande tyg som blockerar 95-99% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Det andas mycket bra och irriterande inte huden, bra även till känslig hud. Solarweave Connecta är konstruerad för att hålla barnet svalt i sommarens värme och erbjuda skydd mot solen. Solarweave är ett mycket starkt tyg men med en mjuk bomullsliknande känsla. Solar är mycket snabbtorkande och är den perfekta bärselen för varmt väder.

Här kan du ladda ner Connectas användarmanual för en fullständig beskrivning hur du använder Connecta bärselar.